Het managementprogramma is specifiek gericht op de industrie en bouwnijverheid in Noord-Nederland, waarbij de helft van de kosten wordt gesubsidieerd door de drie noordelijke provincies.

Bent u een ambitieuze senior-manager binnen een industrie- of bouwbedrijf in Noord-Nederland? En zoekt u naar manieren om door te groeien? Wilt u bijvoorbeeld nieuwe markten aanboren? Of uw bedrijf juist beter positioneren binnen de huidige markt? Of wilt u weten hoe u om gaat met huidige trends en uitdagingen, zoals digitalisering, verduurzaming en globalisering?

Kort gezegd: wilt u uw bedrijf vooruithelpen? Dan is dit Nederlandstalige executive programma echt iets voor u!

Mangementprogramma

Dit programma biedt u relevante bedrijfskundige inzichten en praktische managementtools om uw bedrijf te verbeteren op strategie, talentmanagement en het meten van prestaties. En u krijgt inzicht in hoe u als manager verandering intern kunt leiden. Gedurende het programma krijgt u ondersteuning van een topstudent van de Rijsuniversiteit Groningen. Het op de praktijk afgestemde programma is gevormd in samenwerking met ervaren managers uit de regio.

U gaat deel uitmaken van een noordelijk netwerk van ambitieuze managers. Er is binnen het programma expliciet ruimte voor het inhoudelijk sparren met uw mede-ondernemers en toonaangevende noordelijke ondernemers delen hun ervaringen. Zo leert u van elkaar.

Extra voordeel voor noordelijke ondernemers

De drie noordelijke provincies nemen de helft van de programmakosten op zich, waardoor de kosten voor het programma effectief €4.475 excl. BTW bedragen.

Programma in het kort

· Voor wie: manager/ MT-lid met beslissingsbevoegdheid met minimaal 5 jaar leidinggevende werkervaring;

· Bedrijf: industrie/bouwnijverheid, >25 werknemers en gevestigd in provincie Groningen, Friesland en/of Drenthe;

· Start: eind mei 2022

· Eind: november 2022

· Locatie: Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk

· Periode: 5 maanden (m.u.v. de vakantie)

· De helft van de kosten wordt gesubsidieerd door de drie noordelijke provincies.

Infosessie

Op maandag 28 maart 2022 van 16.00 tot 17.00 staat een online infosessie gepland over het programma. Tijdens deze infosessie zullen de kerndocenten Harry Garretsen en Janka Stoker overzicht geven van de inhoud van het programma.Interesse? Schrijf u in via deze link!

Voor vragen staan de medewerkers van expertisecentrum In the LEAD u graag te woord. U kunt contact opnemen via +31 50 36 37 163 of een mail sturen naar inthelead@rug.nl.