GroBusiness organiseert op dinsdag 12 april haar allereerste live GroBusiness café voor MKB in Stad en Ommeland. Tijdens het café gaan we in op de Route2Market, het nut én de noodzaak van een gestructureerde marktbenadering, versterkt door het snel veranderende aankoopproces. Daarnaast ontvangen we Marielle Dellemijn van Fueld als gastspreker, gaan we interactief samen aan de slag en sluiten we af met een netwerkborrel. Ben jij erbij?

GroBusiness

GroBusiness, onderdeel van Economic Board Groningen, weet de weg naar financieringsmogelijkheden, advies en ondersteuning in Groningen. Wij verbinden de initiatieven die er zijn en wijzen ondernemers -kosteloos- de weg. We verwijzen ondernemers naar andere organisaties, maar leggen ook verbindingen tussen ondernemers onderling. Naast 1-op-1 ondernemersgesprekken organiseren we ook regelmatig informatieve webinars, inspirerende GroBusiness café’s en andere activiteiten. De gemene deler? Vinden en verbinden in de provincie Groningen.

Route2Market

Tijdens dit GroBusiness Café willen we bewustzijn creëren over de kansen en de noodzaak van een gestructureerde marktbenadering. Wat bedoelen wij precies met Route2Market, waarom is dat -vooral nu!- zo’n belangrijk punt in de bedrijfsvoering van veel ondernemers, wat zijn onze observaties in de markt en waarom is Route2Market de weg naar groei.

Programma

15.30 Inloop met koffie en thee bij Hotel Faber in Hoogezand
16.00 Welkom & introductie GroBusiness door mkb-specialist Frans Arkema
16.10 Route2Market: nut, noodzaak en ‘nu aan de slag’ door Frans Arkema
16.30 Gastspreker Marielle Dellemijn van Fueld over het online (ver)koopproces
17.00 Plenair en interactief: Over de Streep met Maarten Soppe
17.30 Netwerkborrel

Ben jij erbij? Meld je hieronder aan.


[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Datum
di 12 april 2022

Locatie
Hotel Faber, Meint Veningastraat 123, Hoogezand