Het wordt steeds duidelijker: de digitale weerbaarheid van organisaties is voor een groot gedeelte afhankelijk van hoe bewust een organisatie en haar medewerkers omgaan met cybersecurity.  Als je dus niet oplet, kan dus zomaar een onbekende 14-jarige jouw bedrijf platleggen door te hacken of malware te sturen. 

Hoe voorkom je dit? En hoe zorg je dat je organisatie en haar medewerkers zich bewust veilig gaan gedragen? En dat ze dit niet eenmalig doen, maar dat veilig en bewust werken net zo normaal is als het dragen van een gordel in de auto?

Op 27 januari 2022 van 9.00 uur tot 10 uur organiseert VNO-NCW MKB Noord hierover een webinar in samenwerking met de MKB Cyber Campus. Tijdens het webinar vertelt Erik Miedema, directeur MKB Cyber Campus, hoe je een effectief security awareness programma kunt inrichten voor je organisatie en medewerkers. 

Erik maakt in zijn presentatie gebruik van verschillende casussen die gebaseerd zijn op ervaringen uit de praktijk. Deze verhalen bieden nieuwe inzichten waar je meteen mee aan de slag kunt in je eigen organisatie. 

Aan het einde van het webinar

• Krijg je praktische handvatten voor veilig gedrag en awareness;

• Leer je hoe je succesvolle praktijkervaringen van andere bedrijven kunt inzetten in je eigen organisatie;

• Ga je direct zelf aan de slag.

Datum
do 27 januari 2022

Tijd
09:00

Locatie
Online

ANDERE AANKOMENDE EVENEMENTEN

bekijk alle Activiteiten

do 6 oktober 2022

Evenement verdienmodellen

Op 6 oktober organiseren wij bij de Fraeylemaborg in Slochteren een GroBusiness evenement met het thema verdienmodellen.