Adviesregeling Groningen

Bedrijven en maatschappelijke organisaties die ondersteuning willen bij het schrijven van business- en financieringsplannen kunnen een beroep doen op de Adviesregeling Groningen. Met de Adviesregeling Groningen kun je 50% subsidie ontvangen voor het inhuren van een deskundige, met een maximum subsidie van €2.500,-. De regeling is bedoeld voor bedrijven en maatschappelijke organisaties in de provincie Groningen. De Adviesregeling Groningen wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage van Economic Board Groningen en een investering vanuit het Coronafonds door de Provincie. Het SNN voert de Adviesregeling uit.

Zoek je advies of nieuwe financiering om de gevolgen van de coronacrisis op te kunnen vangen? Heb je advies nodig over het opstellen van een businessplan, inzet van risicofinanciering of bedrijfsoverdracht? Met de Adviesregeling Groningen kun je 50% subsidie ontvangen voor het inhuren van een deskundige.

Hiervoor kun je subsidie krijgen:
Inhuren van een onafhankelijke deskundige
– voor het opstellen van businessplannen en/of investeringsplannen
– voor voorbereiding en indiening van voorstellen voor inzet van risicofinanciering
– voor voorbereiding en uitwerking van plannen voor bedrijfsoverdracht.

Lees meer over de Adviesregeling.

donderdag 17 juni

ANDER Kennis & Nieuws

bekijk alle nieuwsberichten
Nieuws

Festivalstories: ChatGPT

Op het GroBusiness Ondernemersfestival was zoveel interessants te horen, er waren zoveel deskundigen die hun verhaal deden. Het zou zonde...