Gezocht: mkb-adviseurs ondernemersloket GroBusiness

Steeds meer Groninger ondernemers weten GroBusiness te vinden met allerhande ondernemersvragen. Daar zijn we blij mee! Door onze laagdrempelige, kosteloze ondersteuning kan ondernemend Groningen weer een stap vooruit helpen en dat komt onze provincie ten goede. Vanwege de groei van ons loket zijn we op zoek naar twee aanvullende mkb-adviseurs. Iets voor jou?

WIE WIJ ZIJN

Economic Board Groningen werkt aan de economieversterking van onze mooie provincie. Onze organisatie is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot verbinder tussen ondernemers, onderwijs en overheden. Economic Board Groningen is een uitvoeringsorganisatie met programma’s als Vrijetijdseconomie, Energietransitie, 5Groningen en GroBusiness.

Het programma GroBusiness is sinds april 2021 actief en vormt het ondernemersloket voor het mkb in de provincie. Ondernemers uit de regio kunnen kosteloos bij GroBusiness aankloppen met uiteenlopende vraagstukken over groei, duurzaamheid, innovatie, financiering of marketing. Mkb-specialisten gaan vanuit GroBusiness op locatie in gesprek over de vragen van een ondernemer. Ze vinden antwoord op de vraag of verbinden de ondernemer in de regio met tweedelijns dienstverleners, collega-ondernemers of andere interessante partijen. Het doel? Ondernemend Groningen versterken. GroBusiness wordt gefinancierd door de Provincie Groningen en het Nationaal Programma Groningen

 WIE JIJ BENT

  • Je hebt affiniteit met (mkb-)ondernemers en hebt ervaring in het werken met deze doelgroep;
  • Je hebt een achtergrond in HR, Financiering of Ondernemerschap of je wilt je hierin verdiepen;
  • Je hebt een netwerk in Noord-Nederland en bent goed thuis in de provincie, haar mensen en cultuur;
  • Je steekt graag de handen uit de mouwen en gaat in je functie proactief op zoek naar organisaties om verder te helpen
  • Je hebt ruime bedrijfskundige ervaring en kunt inhoudelijk goed meepraten over brede bedrijfskundige disciplines;
  • Je werkt graag in teamverband samen toe naar onze doelen en kunt zelfstandig het veld in voor ondernemersgesprekken.

WAT JE GAAT DOEN

Samen met zes andere MKB-specialisten, de programmamanager, communicatieadviseur en datamanager vorm je het loket voor eerstelijns ondernemersvragen. Je hebt afwisselende werkweken: van teamoverleggen en netwerkbijeenkomsten tot ondernemersgesprekken, assessment afnames, leadgeneratie en verslaglegging. Je werkt in een gemotiveerd team aan gestelde doelen.

BEN JIJ ONZE NIEUWE MKB specialist?

De functie is voor 32 tot 40 uur in loondienst. Zzp’er? We gaan graag met je in gesprek om te zien wat de mogelijkheden zijn. Je salaris en vakantiedagen zijn marktconform en passend bij de functie. Geïnteresseerd? We zien je motivatie en cv graag tegemoet voor 18 november via info@ebgn.nl. Vragen over de functie? Neem contact op met programmamanager Kees Tuin via +31 6 82019213.

dinsdag 25 oktober

ANDER Kennis & Nieuws

bekijk alle nieuwsberichten
Nieuws

Festivalstories: ChatGPT

Op het GroBusiness Ondernemersfestival was zoveel interessants te horen, er waren zoveel deskundigen die hun verhaal deden. Het zou zonde...