Vacature Office Manager

Ben jij die Office Manager die wij zoeken?

Economic Board Groningen zoekt voor ondernemersportaal GroBusiness een office manager.  Kom jij ons dynamische team versterken?

Wie wij zijn

Economic Board Groningen werkt aan de economieversterking van onze mooie provincie. Onze organisatie is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot verbinder tussen ondernemers, onderwijs en overheden. Economic Board Groningen is een uitvoeringsorganisatie met programma’s als Vrijetijdseconomie, Energietransitie, 5Groningen en GroBusiness.

Het programma GroBusiness is sinds april 2021 actief en vormt het ondernemersloket voor het mkb in de provincie. Ondernemers uit de regio kunnen kosteloos bij GroBusiness aankloppen met uiteenlopende vraagstukken over groei, duurzaamheid, innovatie, financiering of marketing. Mbk adviseurs gaan vanuit GroBusiness op locatie in gesprek over de vragen van een ondernemer. Ze vinden antwoord op de vraag of verbinden de ondernemer in de regio met tweedelijns dienstverleners, collega-ondernemers of andere interessante partijen. Het doel? Ondernemend Groningen versterken. GroBusiness wordt gefinancierd door de Provincie Groningen en het Nationaal Programma Groningen

Wat jij gaat doen

Jij bent de spin in het web voor GroBusiness.  Zonder jou draait het niet. Je ondersteunt en faciliteert het team van MKB adviseurs met het maken van afspraken, het voorbereiden van presentaties en je ondersteunt de Programmamanager in de uitvoering van zijn werkzaamheden.

 • Je faciliteert het GB team en ondersteunt bij commerciele acties als  mailingen, planning etc.;
 • Je organiseert aan de hand van onze thema’s bijeenkomsten en events voor het MKB en weet daar een succes van te maken.
 • Je bewaakt de voortgang van de projecten
 • Je ondersteunt de Programma Manager in de uitvoering van zijn takenpakket

Wat jij meeneemt

Je bent ondernemend, to-the-point, collegiaal, zelfstandig, hands on, ziet kansen en weet hoofdzaak van bijzaak te onderscheiden. Ook neem je mee in deze functie:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Uitstekende up-to-date kennis van programma’s als Powerpoint, Excel en Word;
 • Ervaring met projectorganisaties;
 • Affiniteit met ondernemers en het MKB en kennis van de Groninger omgeving.

Wat wij bieden

We verwelkomen je graag op korte termijn bij Economic Board Groningen en GroBusiness. Dit bieden we jou:

 • Een ondernemend, collegiaal team met ambitie;
 • Een zelfstandige functie waarin je veel creativiteit en eigenheid in kwijt kunt;
 • Een marktcomform salaris voor een flexibel in te delen werkweek van 24-32 uur.

Solliciteer

Interesse in de functie? We horen graag van je! Mail je motivatie en cv naar info@ebgn.nl. Meer informatie? Neem contact op met Kees Tuin via 085 – 4010231.