Het versterken van de economie van onze mooie provincie, dat is ons doel. Wij ondersteunen ondernemend Groningen en dat komt de economie en ook de leefbaarheid ten goede. Wil jij hier ook aan bijdragen? Wij zoeken MKB-adviseurs!

Wat doe je als mkb-adviseur bij GroBusiness?

GroBusiness is het ondernemersloket voor het MKB in de provincie. Ondernemers kunnen kosteloos bij ons aankloppen met vraagstukken over bijvoorbeeld groei, duurzaamheid, innovatie, digitalisering, financiering, HR en marketing. Onze MKB-specialisten gaan met de ondernemers in gesprek, formuleren de kern van het vraagstuk en verbinden de ondernemer met een partij in de regio die helpt het vraagstuk op te lossen. Het doel? Ondernemend Groningen versterken.

Als MKB-adviseur is het van belang dat je ervaren bent in het bedrijfsleven, je kan adviseren over de diverse vraagstukken en je hebt bij voorkeur een specialisatie op één van de onderwerpen. Je hebt je sporen verdiend en bent een volwaardige gesprekspartner voor ondernemers. Je werkweek is erg afwisselend en je hebt veel vrijheid in de invulling hiervan: van netwerkbijeenkomsten en ondernemersgesprekken tot assessment afnames en verslaglegging.

Economic Board Groningen

GroBusiness is één van de programma’s van Economic Board Groningen. Onze organisatie is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot verbinder tussen ondernemers, onderwijs en overheden. Economic Board Groningen is een uitvoeringsorganisatie met programma’s als Vrijetijdseconomie, Energietransitie, 5Groningen en GroBusiness. GroBusiness wordt gefinancierd door de Provincie Groningen en het Nationaal Programma Groningen.

We zijn een sterk en gezellig team. Samen staan we voor een ambitieuze opdracht en iedereen zet zich ten volle in om deze te realiseren.

Iets voor jou?

Steeds meer Groninger ondernemers weten GroBusiness te vinden, daarom zijn we op zoek naar uitbreiding van ons team! Iets voor jou?

✔️ Je hebt ruime bedrijfskundige ervaring en kunt inhoudelijk goed meepraten over brede bedrijfskundige disciplines
✔️ Je hebt een netwerk in Noord-Nederland en bent thuis in de provincie, haar mensen en de cultuur
✔️ Je steekt graag de handen uit de mouwen en gaat in je functie proactief op zoek naar organisaties om verder te helpen
✔️ Je werkt graag in teamverband samen toe naar onze doelen en kunt zelfstandig het veld in voor ondernemersgesprekken

We drinken graag een kopje koffie met je!

De functie is voor 32 tot 40 uur in dienst bij GroBusiness. Zzp’er? We gaan graag met je in gesprek om te zien wat de mogelijkheden zijn. Geïnteresseerd? Neem contact op met programmamanager Kees Tuin: info@grobusiness.nl of 085 40 10 231.

Nieuws

Vacature mkb adviseur

Deze vacature is inmiddels vervuld. Denk jij (ook) een aanvulling te zijn op ons team? Stuur een open sollicitatie via...