bij ons kun je terecht

In de provincie Groningen is alles aanwezig voor groei en bloei: de kennis, het talent, de technologie, het onderzoek en de middelen. Alleen is het aanbod versnipperd en heeft niet iedere ondernemer zicht op alle mogelijkheden. Dat veranderen wij. In samenwerking met onze partners en met ondernemers in de regio bieden we met GroBusiness een centraal en onafhankelijk portaal waar alle ingrediënten aanwezig zijn om ondernemers uit Stad en Ommeland verder te helpen. Je vindt hier altijd een antwoord en zet altijd een stap vooruit.

wij vinden en verbinden

Wij ondersteunen ondernemers bij het realiseren van hun ambities en inspireren nieuwe plannen bij Groningse ondernemers. Onze kracht: we zijn onafhankelijk, kosteloos, weten de weg naar gespecialiseerde begeleiding en kennen de financieringsmogelijkheden. We verbinden de initiatieven die er zijn en wijzen jou als ondernemer graag de weg. We delen ervaringen, kennis en expertise en ondersteunen jou bij de groei van je bedrijf. Elke vraag krijgt een antwoord, bij ons ga je niet van het kastje naar de muur. Hiermee hopen we als GroBusiness indirect bij te dragen aan meer banen, meer bedrijvigheid en een aantrekkelijker vestigingsklimaat, kortom: een leefbare en vitale provincie Groningen.

adviseurs met ervaring

Ons team bestaat uit (ex-)ondernemers, zelfstandigen en adviseurs met bedrijfskundige ervaring. We weten hoe het ondernemersleven eruit ziet en snappen de uitdagingen waar je voor staat. Samen met een koffer vol tools en een netwerk vol specialisten helpen we ondernemend Groningen een stap verder.

GroBusiness is een programma van Economic Board Groningen en wordt gefinancierd door Provincie Groningen en het Nationaal Programma Groningen.

WELKOM

… we gaan graag met je in gesprek. Ons multidisciplinaire team helpt je graag verder.

ALTIJD ANTWOORD

…we steken de handen uit de mouwen zodat jij als ondernemer nooit met lege handen staat – niet van het kastje naar de muur, je krijgt altijd een antwoord.

Neem rechtstreeks contact op met één van onze specialisten

Elk teamlid heeft zijn of haar eigen specialiteit, netwerk, kennis en kunde. Neem rechtstreeks contact op per mail of via LinkedIn.

Gert-Jan van Oosten
Gert-Jan van Oosten

Adviseur MKB

Irene van Wijhe
Irene van Wijhe

Adviseur MKB | Themaspecialist Duurzaamheid

Kees Tuin
Kees Tuin

Programmamanager | Themaspecialist Financiering

Programmamanager Kees is elke dag in verbinding met het team, Economic Board Groningen, overheden en ondernemers om GroBusiness als hét waardevolle, laagdrempelige ondernemersloket te bestendigen. Met een achtergrond in de financiële wereld en jaren bedrijfskundige opleiding en ervaring kan hij op dat onderwerp de diepte in met ondernemers.

Frans Arkema
Frans Arkema

Adviseur MKB | Themaspecialist Route2Market

Brede bedrijfskundige ervaring in combinatie met een ambitieuze inborst: Frans is een drijvende kracht binnen GroBusiness. Met 40+ jaren ervaring in verschillende rollen, kan hij ondernemers breed adviseren, maar zijn specialisatie ligt bij de Route2Market: hoe krijg je als ondernemer je producten en/of diensten bij de juiste markt?

Maarten Soppe
Maarten Soppe

Adviseur MKB | Themaspecialist Digitalisering

Als gesprekspartner zit Maarten ervaren aan tafel, ruim 20 jaar runde hij zijn eigen MKB bedrijf. Maarten: ‘Deze kennis en ervaring zet ik graag in om andere ondernemers te ondersteunen. Ik heb ervaring met bedrijfsvoering, managementvraagstukken, groeistrategieën en duurzaamheid.’ Maarten roept ondernemers uit de provincie Groningen op de telefoon te pakken of een mail te sturen: ‘Wil je in gesprek over je bedrijf, mail dan of bel 085 – 4010231 voor een afspraak.’

Kelly Brunninkhuis
Kelly Brunninkhuis

Communicatiemanager

Als communicatiemanager is Kelly elke dag bezig om GroBusiness zichtbaar te maken voor ondernemers in Groningen. Dit doet ze door het schrijven van ondernemersverhalen, het organiseren van events en het vullen van website en LinkedIn. Heb jij een gouden tip voor ondernemers in Groningen? Deel het vooral met Kelly via mail of LinkedIn. Zij voorziet onze achterban graag van relevante regionale informatie.

Wessel de Vries
Wessel de Vries

Adviseur MKB | Themaspecialist Internationaal Ondernemen

Wessel doet een oproep aan ondernemers in Groningen met internationale aspiraties: ‘Er zijn veel bedrijven die fantastische dingen doen: ik draag graag bij aan de internationale ambities van deze bedrijven en hiermee indirect ook aan de groei van de Groninger economie. Met een goede voorbereiding en samenwerking met de juiste partners is er heel veel geld te verdienen in het buitenland. Mail of bel naar 085 – 4010231 voor een kosteloze afspraak.’

ONZE PARTNERS

YN Business
Founded in Groningen
Gemeente Eemsdelta
Gemeente Het Hogeland
Ik Ben Drents Ondernemer
NOM
Nationaal Programma Groningen
Gemeente Oldambt
Samenwerkingsverband Noord-Nederland
VNO-NCW-Noord / MKB Nederland Noord