GroBusiness is een onafhankelijk verbindingspunt voor ondernemers in Groningen

WELKOM

… we gaan graag met je in gesprek. We sparren, delen ervaringen en tips en helpen je verder. Je bent welkom.

DESKUNDIG

… dankzij een multidisciplinair expertnetwerk dat vragen van ondernemers beantwoordt en hen doorverwijst in het netwerk.

ALTIJD ANTWOORD

…we steken de handen uit de mouwen zodat jij als ondernemer nooit met lege handen staat – no wrong doors here, je krijgt altijd een antwoord.

Hier kun je terecht voor kennis en inspiratie

In de provincie Groningen is alles aanwezig voor groei en bloei: de kennis, het talent, de technologie, het onderzoek en de middelen. Alleen is het aanbod versnipperd en heeft niet iedere ondernemer zicht op alle mogelijkheden. Dat veranderen wij. In samenwerking met onze partners en met ondernemers in de regio bieden we een centraal en onafhankelijk portaal waar alle ingrediënten aanwezig zijn om ondernemers uit Stad en Ommeland verder te helpen. Je vindt hier altijd een antwoord en zet altijd een stap vooruit.

Ondernemers onder elkaar

GroBusiness ondersteunt ondernemers bij het realiseren van hun ambities en inspireert nieuwe plannen bij Groningse ondernemers. De kracht: GroBusiness weet de weg naar begeleiding, coaching en advisering van ondernemers en kent financieringsmogelijkheden. We verbinden de initiatieven die er zijn en wijzen jou als ondernemer graag de weg. We delen ervaringen, kennis en expertise en ondersteunen jou bij de groei van je bedrijf. Daarbij draagt GroBusiness indirect bij aan meer banen, meer bedrijvigheid en een aantrekkelijker vestigingsklimaat en daarmee een leefbare en vitale provincie Groningen.

Vraag het de specialisten

Leg jouw vraag kosteloos en vrijblijvend voor aan een van onze specialisten via 085-4010231 of info@grobusiness.nl.

Marleen Lenting
Marleen Lenting

Specialist MKB

Christa Assink
Christa Assink

Intern accountmanager

Frans Arkema
Frans Arkema

Specialist MKB

Maarten Soppe
Maarten Soppe

Specialist MKB

Kees Tuin
Kees Tuin

Programmamanager / Specialist Financiering

GroBusiness is een initiatief van Economic Board Groningen, gefinancierd door provincie Groningen en het Nationaal Programma Groningen.

ONZE PARTNERS

YN Business
Founded in Groningen
Gemeente Eemsdelta
Gemeente Het Hogeland
Ik Ben Drents Ondernemer
NOM
Nationaal Programma Groningen
Gemeente Oldambt
Samenwerkingsverband Noord-Nederland
VNO-NCW-Noord / MKB Nederland Noord