Op elke vraag een antwoord

Bij GroBusiness denken we graag mee over elk thema dat Groninger ondernemers raakt. Of het nu gaat om financiering voor een nieuwe (internationale) bedrijfstak, het laten groeien van je organisatie en omzet, het innoveren binnen je markt of het digitaliseren van je bedrijfsvoering. Binnen ons team werken we met specialisten, daarnaast onderhouden we een netwerk met externe experts. Lees hieronder meer over de thema’s.

Neem rechtstreeks contact op met één van onze specialisten

Elk teamlid heeft zijn of haar eigen specialiteit, netwerk, kennis en kunde. Neem rechtstreeks contact op per mail of via LinkedIn.

Gert-Jan van Oosten
Gert-Jan van Oosten

Adviseur MKB

Irene van Wijhe
Irene van Wijhe

Adviseur MKB | Themaspecialist Duurzaamheid

Kees Tuin
Kees Tuin

Programmamanager | Themaspecialist Financiering

Programmamanager Kees is elke dag in verbinding met het team, Economic Board Groningen, overheden en ondernemers om GroBusiness als hét waardevolle, laagdrempelige ondernemersloket te bestendigen. Met een achtergrond in de financiële wereld en jaren bedrijfskundige opleiding en ervaring kan hij op dat onderwerp de diepte in met ondernemers.

Frans Arkema
Frans Arkema

Adviseur MKB | Themaspecialist Route2Market

Brede bedrijfskundige ervaring in combinatie met een ambitieuze inborst: Frans is een drijvende kracht binnen GroBusiness. Met 40+ jaren ervaring in verschillende rollen, kan hij ondernemers breed adviseren, maar zijn specialisatie ligt bij de Route2Market: hoe krijg je als ondernemer je producten en/of diensten bij de juiste markt?

Maarten Soppe
Maarten Soppe

Adviseur MKB | Themaspecialist Digitalisering

Als gesprekspartner zit Maarten ervaren aan tafel, ruim 20 jaar runde hij zijn eigen MKB bedrijf. Maarten: ‘Deze kennis en ervaring zet ik graag in om andere ondernemers te ondersteunen. Ik heb ervaring met bedrijfsvoering, managementvraagstukken, groeistrategieën en duurzaamheid.’ Maarten roept ondernemers uit de provincie Groningen op de telefoon te pakken of een mail te sturen: ‘Wil je in gesprek over je bedrijf, mail dan of bel 085 – 4010231 voor een afspraak.’

Kelly Brunninkhuis
Kelly Brunninkhuis

Communicatiemanager

Als communicatiemanager is Kelly elke dag bezig om GroBusiness zichtbaar te maken voor ondernemers in Groningen. Dit doet ze door het schrijven van ondernemersverhalen, het organiseren van events en het vullen van website en LinkedIn. Heb jij een gouden tip voor ondernemers in Groningen? Deel het vooral met Kelly via mail of LinkedIn. Zij voorziet onze achterban graag van relevante regionale informatie.

Wessel de Vries
Wessel de Vries

Adviseur MKB | Themaspecialist Internationaal Ondernemen

Wessel doet een oproep aan ondernemers in Groningen met internationale aspiraties: ‘Er zijn veel bedrijven die fantastische dingen doen: ik draag graag bij aan de internationale ambities van deze bedrijven en hiermee indirect ook aan de groei van de Groninger economie. Met een goede voorbereiding en samenwerking met de juiste partners is er heel veel geld te verdienen in het buitenland. Mail of bel naar 085 – 4010231 voor een kosteloze afspraak.’

Altijd een antwoord

Altijd een stap vooruit. Heb je een
algemene vraag of wil je dat wij jou aan de juiste specialist koppelen? Vul het contactformulier in, stuur een e-mail of bel ons via 085 – 4010231.

    * verplichte velden