Op elke vraag een antwoord

Bij GroBusiness denken we graag mee over elk thema dat Groninger ondernemers raakt. Of het nu gaat om financiering voor een nieuwe (internationale) bedrijfstak, het laten groeien van je organisatie en omzet, het innoveren binnen je markt of het digitaliseren van je bedrijfsvoering. Binnen ons team werken we met specialisten, daarnaast onderhouden we een netwerk met externe experts. Lees hieronder meer over de thema’s.

Neem contact op met onze mkb-adviseurs

John Sportel
John Sportel

Adviseur MKB | Themaspecialist Digitalisering & ICT

John is ondernemer en voormalig eigenaar van een succesvol software bedrijf. Hij is autodidact en dankzij hard werken, een groot netwerk, een gunfactor en een flinke dosis energie heeft hij al verschillende (zakelijke) dromen waargemaakt. John is een sparringspartner die goudeerlijk is en met een nuchtere kijk op zaken je een frisse blik geeft op je onderneming.

Irene van Wijhe
Irene van Wijhe

Adviseur MKB | Themaspecialist Duurzaamheid

Eric Datema
Eric Datema

Adviseur MKB | Themaspecialist Arbeidsmarkt & HR

Kees Tuin
Kees Tuin

Programmamanager | Themaspecialist Financiering

Programmamanager Kees is elke dag in verbinding met het team, Economic Board Groningen, overheden en ondernemers om GroBusiness als hét waardevolle, laagdrempelige ondernemersloket te bestendigen. Met een achtergrond in de financiële wereld en jaren bedrijfskundige opleiding en ervaring kan hij op dat onderwerp de diepte in met ondernemers.

Gert-Jan van Oosten
Gert-Jan van Oosten

Adviseur MKB | Themaspecialist Subsidies

Gert-Jan kent de provincie goed. Niet alleen als inwoner, maar ook vanuit het werkveld. Bij gemeente Assen en Groningen was hij jarenlang in touw om vragen van ondernemers te beantwoorden. Hij weet de wegen binnen overheids- en onderwijsinstanties te bewandelen en kan als geen ander ondernemers hierbij helpen. Gert-Jan heeft zijn focus helder en gaat daarin weinig uit de weg.

Frans Arkema
Frans Arkema

Adviseur MKB | Themaspecialist Marketing & Sales

Brede bedrijfskundige ervaring in combinatie met een ambitieuze inborst: Frans is een drijvende kracht binnen GroBusiness. Met 40+ jaren ervaring in verschillende rollen, kan hij ondernemers breed adviseren, maar zijn specialisatie ligt bij de sales en marketing strategie: hoe krijg je als ondernemer je producten en/of diensten bij de juiste markt?

Maarten Soppe
Maarten Soppe

Adviseur MKB | Themaspecialist Digitalisering & ICT

Als gesprekspartner zit Maarten ervaren aan tafel, ruim 20 jaar runde hij zijn eigen mkb bedrijf. Maarten: ‘Deze kennis en ervaring zet ik graag in om andere ondernemers te ondersteunen. Ik heb ervaring met bedrijfsvoering, management-vraagstukken, groeistrategieën en duurzaamheid.’

Wessel de Vries
Wessel de Vries

Adviseur MKB | Themaspecialist Internationaal Ondernemen

Wessel doet een oproep aan ondernemers in Groningen met internationale aspiraties: ‘Er zijn veel bedrijven die fantastische dingen doen: ik draag graag bij aan de internationale ambities van deze bedrijven en hiermee indirect ook aan de groei van de Groninger economie.’

Léon van Nisselroy
Léon van Nisselroy

Adviseur MKB | Themaspecialist Digitalisering & Innovatie

Marlies Molenkamp
Marlies Molenkamp

Communicatiemanager

Theresa Berg
Theresa Berg

Officemanager

Altijd een antwoord

Altijd een stap vooruit. Heb je een
algemene vraag of wil je dat wij jou aan de juiste specialist koppelen? Vul het contactformulier in, stuur een e-mail of bel ons via 085 – 4010231.

    * verplichte velden