Je zoekt financiering voor je bedrijf

Je bent (startende) ondernemer in de provincie Groningen en hebt extra middelen nodig voor het realiseren van je bedrijfsplannen of om de groei van je onderneming te financieren. Welke vormen van financiering zijn er? Wat past het beste bij de fase van jouw bedrijf? En hoe bereid je de financieringsaanvraag voor?

GroBusiness denkt mee in het vinden van de meest passende financieringen en regelingen in de provincie Groningen. Denk hierbij aan subsidies, overheidsregelingen, fondsen en bankfinanciering. Onze specialisten helpen je graag bij het vinden van een passende financieringsvorm voor jouw plannen. Ook kunnen ze je op weg helpen om tot een goed bedrijfsplan en een financieringsaanvraag te komen. 


Financiering en regelingen in Groningen

Hieronder een aantal financieringen en regelingen uitgelicht.

Adviesregeling Groningen
Bedrijven en maatschappelijke organisaties die ondersteuning willen bij het schrijven van business- en financieringsplannen kunnen een beroep doen op de Adviesregeling Groningen. Met de Adviesregeling Groningen kun je 50% subsidie ontvangen voor het inhuren van een deskundige, met een maximum subsidie van €2.500,-. Lees meer over de Adviesregeling Groningen op de website van SNN.

GROEIfonds

Het GROEIfonds van Economic Board Groningen biedt achtergestelde leningen of participeert in bedrijven die in Noord- of Midden-Groningen gevestigd zijn, zich daar willen vestigen of plannen met een aantoonbare economische impact in de regio hebben. Heb je een goed businessplan en heb je moeite om financiering via de reguliere kanalen te organiseren? Lees meer over het GROEIfonds.

Ken Dijk en zijn bedrijf Wotan in Hoogezand. Dit bedrijf is gespecialiseerd in metaalbewerking. Mede dankzij het GROEIfonds hebben ze een aantal machines kunnen overnemen van AMCA.

Neem contact op

Ben je ondernemer in de provincie Groningen en heb je advies of ondersteuning nodig met betrekking tot financiering of subsidies? Onze specialisten denken graag met je mee en informeren je over de regelingen en financieringsmogelijkheden waar je als ondernemer gebruik van kunt maken. Daarnaast kunnen zij je doorverwijzen naar specialisten en organisaties in onze regio. De adviesgesprekken vanuit GroBusiness zijn kosteloos. Neem contact op via 085 – 4010231 of info@grobusiness.nl.