Innovatieslag maken?

Jij wil innoveren. Wij helpen graag.

Wil je aan de slag met innovatie in je organisatie? Liggen er al nieuwe ideeën op de plank of wil je juist ruimte maken voor het bedenken van nieuwe projecten? Innoveren, vernieuwen, is essentieel voor elke organisatie in Groningen. Maar waar begin je? Welke stappen zijn er nodig en hoe ga je dat uitvoeren en financieren? GroBusiness denkt met je mee, zet haar netwerk in en wijst je de weg naar de mogelijkheden in de provincie Groningen.    


Ruimte maken voor innovatie

Consequent vooroplopen vraagt om continue innovatie en ruimte om hier mee aan de slag te gaan. Steeds meer organisaties vragen hun medewerkers onder werktijd tijd vrij te maken voor innovatie. Dit stimuleert een innovatief werkklimaat waar er ruimte is voor groei en vooruitgang.


innovatie ambities mkb groningen

Innovatie is mogelijk op veel verschillende vlakken: van je producten en diensten tot je ICT en van je marketing tot de interne processen. Bij het formuleren van innovatieplannen kan je kijken naar de onderdelen waar uitdagingen zijn, maar ook voor elk onderdeel innovatie ambities opstellen.

Neem contact op

Ben je ondernemer in de provincie Groningen en innoveren? Onze specialisten denken graag met je mee en zetten hun netwerk in bij het vinden van een oplossing. Hulp nodig bij het vinden van een passende regeling of het indienen van de aanvraag? Neem dan contact op via info@grobusiness.nl of 085-4010231.