Andere vraagstukken?

Ondernemer op zoek naar advies?

Staat jouw thema er niet tussen? Of weet je nog niet bij welk thema jouw organisatie hulp kan gebruiken? Vraag vrijblijvend en kosteloos een gesprek aan met één van onze specialisten om verder te komen als organisatie in Groningen.


het ondernemersloket

Als loket voor ondernemers is GroBusiness er voor jou en je organisatie. Wij willen de economische structuur versterken in de provincie en doen dat door laagdrempelig en kosteloos ondernemers te helpen. Heb jij je vraag nog niet helder, maar loop je in de dagelijkse gang van zaken wel tegen uitdagingen aan? Ook dan helpen we je graag een stap verder.


midden en klein bedrijf groningen

Je blijven ontwikkelen is van belang om stevig te staan als organisatie. Stilstand is achteruitgang: vooruitgang is een noodzaak. In de waan van de dag kan het lastig zijn om ruimte vrij te maken om aan je organisatie te bouwen. Wij helpen je er graag mee.

Klaar voor de start? Neem contact op

Ben je ondernemer in de provincie Groningen en heb je advies of ondersteuning nodig? Onze specialisten denken graag met je mee en informeren je over de regelingen en financieringsmogelijkheden waar je als ondernemer gebruik van kunt maken. Daarnaast verwijzen zij jou door naar specialisten en organisaties in onze regio. De adviesgesprekken vanuit GroBusiness zijn kosteloos. Neem contact op via 085 – 4010231 of info@grobusiness.nl.