Traject

Hoe ziet een traject met GroBusiness eruit?

Bedankt voor je interesse. Als je een aanvraag bij ons indient gaan we bij GroBusiness kijken welke specialist past bij jouw vraag. Deze specialist neemt contact met je op om een afspraak in te plannen. Al onze specialisten hebben een brede basis MKB kennis (verhoging groei en optimalisering bedrijfsvoering), met daarnaast een specialisatie op een van onze hoofdthema’s Digitalisering, Internationalisering, Verduurzaming of Financiering.

Tijdens de eerste afspraak gaat onze specialist met jou in gesprek over je ondernemersvraag. Afhankelijk van het type vraag beantwoord de specialist deze ter plekke, na de afspraak en/of verwijst hij je door naar een tweedelijns specialist of een andere partij uit zijn netwerk. Hierbij kijken we onafhankelijk naar de beste match voor jouw vraagstuk.

Hoe vraag ik een gesprek aan?

Neem contact op via de mail: info@grobusiness.nl of bel ons op 085-4010231.

Is de begeleiding van GroBusiness vrijblijvend?

De afspraak is kosteloos, maar niet vrijblijvend: onze adviseurs zetten graag hun kennis en ervaring in om jou als ondernemer verder te helpen, daarom zien we je graag verschijnen op de afgesproken tijd en plek. In hoeverre je het advies opvolgt is natuurlijk wel aan jou. We horen graag wat je er mee hebt gedaan en in hoeverre het advies je verder heeft geholpen na een aantal maanden.

Investering

Wat zijn de kosten voor begeleiding van GroBusiness?

Voor ondernemers in de provincie Groningen is advies van GroBusiness geheel kosteloos. Dit kunnen we doen omdat GroBusiness gefinancierd en gedragen wordt door Economic Board Groningen en de Provincie Groningen. Zij streven naar een economisch welvarend Groningen en geloven dat ons ondernemersloket daar een belangrijke bijdrage aan kan leveren.

Hoeveel tijd neemt het traject van GroBusiness in beslag?

Afhankelijk van je type vraag plannen we één of twee gesprekken in en verwijzen je vervolgens door binnen ons netwerk en/of naar een tweedelijns dienstverlener.

Organisatie

Wanneer is GroBusiness opgericht?

In april 2021.

Wat is het doel van GroBusiness?

GroBusiness ondersteunt ondernemers bij het realiseren van hun ambities, stimuleert economische weerbaarheid en groei en inspireert nieuwe plannen en innovatieve ideeën bij Groningse ondernemers. Daarbij draagt GroBusiness indirect bij aan meer banen, meer bedrijvigheid en een aantrekkelijker vestigingsklimaat en daarmee aan een leefbare en vitale provincie Groningen.

Hoe wordt grobusiness gefinancierd?

GroBusiness is mede mogelijk gemaakt en gefinancierd door Economic Board Groningen, Provincie Groningen en Nationaal Programma Groningen.

Is GroBusiness een non-profit organisatie?

Ja, GroBusiness is een non-profit organisatie.

Heeft GroBusiness openstaande vacatures?

Op dit moment niet, maar wij staan altijd open voor nieuw talent. Geïnteresseerd in werken bij GroBusiness? Mail je cv en motivatie naar info@grobusiness.nl.

Thema’s

Met welke thema’s kan GroBusiness ondernemers helpen?

Denk aan thema’s als duurzaamheid, innovatie, digitalisering, financiering, internationaal ondernemen of commercie. Met onze uitgebreide expertise en groot netwerk kunnen we met elk thema uit de voeten. Geen specialist in huis bij GroBusiness? Dan helpen we jou de juiste partij te vinden.

Doelgroep

Voor welke ondernemers is de begeleiding van GroBusiness toegankelijk?

Alle ondernemers, van zzp tot mkb+, in de provincie Groningen.

Mijn bedrijf is net buiten Groningen gevestigd, kan ik dan nog steeds bij GroBusiness terecht?

Helaas, GroBusiness is er alleen voor ondernemers gevestigd in Groningen. Gelukkig hebben Friesland en Drenthe ook ondernemersloketten voor de daar gevestigde ondernemers. Hier vind je Ynbusiness voor Friese ondernemingen en hier IBDO voor Drentse bedrijven. Succes!